Softphones

Gratis softphones voor de PC, Mac & Smartphone (iOS & Android)
Zodra je een SIP account hebt aangemaakt, maak dan VoIP calls met je PC of je Smartphone en bespaar tot 90%!
De XeloPhone voor Android & iOS worden niet langer ondersteunt en we adviseren de gratis verkrijgbare Zoiper & 3CX (zie hieronder). De 3CX softphone voor Windows (die op al onze platformen draait) is getest en goedbevonden door het XeloQ supportteam.

De Softphones werken allen op het VoIP Lite platform én op onze Hosted VoIP3CX systemen.

Let op: Mocht de (enigszins verouderde) XeloPhone niet werken, gebruik dan Zoiper of de 3CX Softphone.

Download XeloPhone voor PC (alleen Windows) – SIP account & password invullen en bellen!

XeloPhone PC - 1     XeloPhone PC - 2

Let op:  bel alle nummers altijd als 0031xxxx en 0044xxxx

Download (voorgeconfigureerde) Zoiper (gratis) voor de PC, Mac, Linux, iPhone, Android of Windows Phone.

Zoiper Softphone.            Zoiper for iPhone            Zoiper for Android            Zoiper Windows Phone 8 - QR tag

• Alle Zoiper softphones werken perfect op onze VoIP Lite, Hosted VoIP, 3CX in the Cloud of het gratis Huiscentrale systeem.
  • Bij alle Zoiper versies moet je het SIP account, password en het SIP domain configureren: sip.goandcall.com:6060
  • Zoiper voor Android installatie / configuratie vind je in onze Blog; klik hier!

Check de support pagina’s voor de algemene SIP instellingen.

Let op:  bel alle nummers altijd als 0031xxxx en 0044xxxx

Download de 3CX softphone voor Windows (alléén voor PC)

• Alle 3CX softphones werken perfect op onze VoIP Lite, Hosted VoIP , 3CX in the Cloud of het gratis Huiscentrale systeem.
  • Bij alle 3CX versies moet je het SIP account, password en het SIP domain configureren: sip.goandcall.com:6060

Check de support pagina’s voor de algemene SIP instellingen.

Let
op:  bel alle nummers altijd als 0031xxxx en 0044xxxx

Download de 3CX softphone voor iPhone & Android

• Alle 3CX softphones werken perfect op onze VoIP Lite, Hosted VoIP , 3CX in the Cloud of het gratis Huiscentrale systeem.
  • Bij alle 3CX versies moet je het SIP account, password en het SIP domain configureren: sip.goandcall.com:6060

Check de support pagina’s voor de algemene SIP instellingen.

Let
op:  bel alle nummers altijd als 0031xxxx en 0044xxxx

Softphones disclaimer
Alle hier getoonde Softphones worden op ‘best effort’ en ‘as is’ basis geleverd. XeloQ geeft geen enkele garantie op het gebruik van welke softphone dan ook. Lees ook onze algemene disclaimer. Elke claim naar aanleiding van schade uitvloeiend en door gebruik van genoemde danwel andere softphones wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.